Menu
Петък, 08 Септември 2017 09:12

Кметът Мелемов провери строително-ремонтните дейности на ул.”Наталия” в кв.Райково

Написана от
Прочетена 1722 пъти

Кметът Николай Мелемов провери строително-ремонтните дейности на ул.”Наталия” в кв.Райково.  С него бяха и неговите заместници инж.Мариана Цекова и Марин Захариев.

Завърши полагането на запечатващия слой асфалт по улицата. Следващата седмица ще бъдат довършени джобовете  за паркиране на автомобили, както и за поставяне на съдове за битови отпадъци.

В момента община Смолян извършва дейности по разчистване пространствата зад блоковете като извършва профилиране на уличното платно.

Мелемов обяви, че се предвижда да бъдат поставени и легнали полицаи, за да се предотвратят  пътно-транспортни  произшествия.

Община Смолян отново се обръща с призив към гражданите да отстранят всички незаконни обекти, дърва за огрев и други строителни материали около блоковите пространства. 

Пресцентър на община Смолян

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!