Кои ротативки носят повече бонуси?

Кои ротативки носят повече бонуси?

Когато търсите информация за букмейкър, който не ви е познат, един от най-задаваните въпроси е какви бонуси се предлагат. Оферти за нови клиенти, оферти за презареждане, промоции за специални събития - потребителите вече свикнаха да бъдат глезени с такива предложения и ги приемат за даденост. Някои от бонусите са предназначени за конкретни игри, като особено често във фокуса попадат ротативките. Много от онлайн компаниите за залози дават на своите клиенти възможност за безплатни завъртания на определена “плодова” слот машина или пък на игра с тематика от света на легендите и митовете. Това е най-честата оферта, като при нея играчите не рискуват собствения си бюджет, а използват своеобразния подарък от букмейкъра.

Когато обаче говорим кои ротативки носят повече бонуси, то можем да се насочим и към друга посока на мислене. Някои слотове са програмирани така, че по-често да дават на играчите допълнителни възможности за печалба. Може да е суперсимвол, който носи по-висока възвръщаемост, или пък шанс за удвояване на печеливша линия. Това зависи от спецификата на конкретната игра. Доста интернет ротативки дават и безплатни завъртания, които вече споменахме. Офертата е в рамките на самата игра, а не е подарък за направен депозит, както в примера, който дадохме по-рано.

А измежду различните видове слот машини - кои са тези, от които могат да се очакват по-голям брой допълнителни възможности? Отговорът не е толкова елементарен, но ако трябва да го опростим максимално, макар и с уточнението, че има изключения, можем да кажем това, което трудно може да бъде отречено.

Слот игрите с фиксирани линии крият повече приятни изненади

Но какво точно означава това? За разлика от класическите ротативки в наземните казина, където обикновено има само една печеливша конфигурация (централната хоризонтала), в онлайн версиите преобладават игрите с по-голям брой печеливши линии. Броят им може да бъде 5, 10, 20, 40 или дори 100. А когато говорим за ротативки с фиксирани линии, става дума за машини, при които за всяко завъртане се използва максималният брой конфигурации, без да има опция те да бъдат намалявани или променяни. Как работи такъв вид игра, можете да опитате 40-супер-хот.бг , без да е необходимо да се прави регистрация и да се депозират реални средства. Когато обаче се играе с истински пари, при заглавията с фиксирани линии шансът за печалба е по-осезаем.

Но пък и финансовият товар е по-сериозен. Ако се играе с 40 линии, това означава, че при всеки клик се залага пъти стойността на единичния залог. Ако той е 0,01 лв., то едно завъртане коства на потребителя 0,40 лв. 40 стотинки не са крупа инвестиция, но пък и печалбата не е висока. Размерът на единичния залог може да се повиши, но ако стане например 0,10 лв., тогава пък всяко завъртане вече струва 4 лева. Така стоят нещата - повече възможности за успех, но и по-голям финансов риск.

При ротативките с опция за промяна на броя на линиите също има предимства и недостатъци. Там могат да се намаляват конфигурациите в рамките на дадено завъртане, което да свали и сумата на общия залог. Само че в такъв случай някоя от изключените комбинации може да съдържа примамлива печалба, която обаче няма да бъде призната. Пестеливият подход в хазарта е разумен, но понякога играчите се лишават сами от шанс за голям удар, като залагат на дребно.

 

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре