Menu
Петък, 21 Декември 2018 19:04

Коледна магия озари НЧ”Балкански просветител-1871”

Публикувана от Прочетена 1636 пъти
Коледна магия озари НЧ”Балкански просветител-1871” снимки: Сийка КЕТЕВА

Коледна магия озари НЧ”Балкански просветител-1871” в смолянския квартал Райково, броени дни преди Рождество Христово. Млади таланти от Цигулковия ансамбъл „Виолина”с ръководител Юлияна Атанасова и от Школата по пиано, под ръководството на Людмила Морозова изпълниха коледни и класически творби, които ни пренесоха в света на прекрасното. Танцьорите от ТС „Родопчанче”с  хореограф Снежана Ескеджиева пресъздадоха традиционни коледни танци.

DSCN6047.JPG

Към младите участници в концерта се присъединиха и по-възрастните самодейци от фолклорната и естрадната група, които под ръководството на акордеониста Никола Романов изпяха любимите си песни. Атмосферата в залата бе приповдигната и  магнетична.

DSCN5938.JPG

Присъстващите почувстваха  духа на наближаващия светъл празник – Рождество Христово. Всички самодейци баха поздравени от председателя  на читалището Христо Вакев, който им пожела да продължават да творят и да ни водят към  доброто и надеждата.

Сийка КЕТЕВА

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!