Menu
Петък, 07 Септември 2018 19:44

Колоездачи от България, Гърция и Турция се състезават на "Елевейшън 999" в Пампорово

Публикувана от Прочетена 1296 пъти
Колоездачи от България, Гърция и Турция се състезават на "Елевейшън 999" в Пампорово снимка: Пампорово АД

Колоездачи от България, Гърция и Турция участват в ендуро състезанието "Елевейшън 999", което ще се проведе в събота и неделя в Пампорово, съобщиха от "Пампорово" АД.

"Елевейшън 999" се провежда за пета поредна година в планинския курорт и е най-предизвикателното състезание в дисциплината ендуро в България, смятат организаторите. Вело надпреварата на 8 и 9 септември в Пампорово е кръг от държавните серии в тази дисциплина.

Байкърите ще мерят сили по 26 км състезателни трасета, а маршрутите през двата дни са общо около 40 км.

Условията за туризъм в Пампорово са отлични, според информация от Туристическия център. Функционират 15 трасета от Велопарк Пампорово- Мечи чал и 4 лифта. Екскурзии до Ягодинската пещера, Триградското ждрело и "Каньона на водопадите" се организират през уикенда, предаде БТА.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!