Листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Смолян        

Листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Смолян        

1.Д-р_Даниела_дариткова-лекар.jpgВодач на листата е д-р Даниела Дариткова. Родена на 28 септември 1966 г. в Пловдив. Народен представител от 2009 г. насам. Председател е на ПГ на ГЕРБ, председател на комисията по здравеопазване в Народното събрание. Член е на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Завършила е Санкт-Петербургския педиатричен институт. Магистър по медицина и здравен мениджмънт, специалист по педиатрия и обща медицина. Работи като титуляр на практика за първична медицинска помощ. Омъжена, с едно дете.

 

 


2.Недялко_Славов-икономист.jpgВтори е Недялко Славов. Роден на 16.07.1973 г. Магистър по икономика от Икономическия университет във Варна. Областен управител е на Смолян от 6 години. Народен представител в 41-вото Народно събрание. Заместник-областен управител на Смолян от 2009 до 2011 г. Общински председател на ПП ГЕРБ в Златоград. Семеен, с едно дете.

 

 


3.Д-р_Красимир_Събев-лекар.jpgТрети е д-р Красимир Събев. Роден на 30.12.1968 г. в Мадан. Магистър по анестезиология и интензивно лечение, обществено здраве и здравен мениджмънт. Работи в Отделението за анестезиология и интензивно лечение (ОАИЛ) на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД – Смолян. Три години е бил заместник- директор по медицинските дейности в областната болница. Депутат в 44-тото Народно събрание. Има едно дете.

 

 


4.Владимир_Солаков-предприемач.jpgЧетвърти в листата е Владимир Солаков. Роден на 04. 09.1984 г. в град Девин. Бакалавър по специалността „Публична администрация“ и магистър по „Управление на човешки ресурси“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“- Благоевград. От 2003 до 2015 година развива собствен бизнес в сферата на туризма. В периода 2015-2019 година е зам. кмет  на община Девин от ПП ГЕРБ. От 2020 г. до момента е общински председател на ПП ГЕРБ в Девин. Семеен с едно дете.

 

 
5.Екатерина_Гаджева-инженер_-еколог.jpgНа пето място е Екатерина Гаджева. Родена на 13 юни 1974 г. Магистър-инженер със специалност „Екология и опазване на околната среда“ от Лесотехническия университет. От 22 години работи в Регионалната инспекция по опазване на околната среда - Смолян, а една година като еколог в частния сектор. От 6 г. е директор на РИОСВ. Екатерина Гаджева е втори мандат общински съветник от гражданската квота на ПП ГЕРБ. Председател е на Постоянната комисия по териториално устройство, общинска собственост, екология, земеделие и гори в Общински съвет – Смолян. Семейна, с две дъщери.

 

 
6-Мария_Семерджиева-педагог.jpgШеста е Мария Семерджиева. Родена на 23.11.1973 г. Магистър по начална училищна педагогика, специална педагогика и училищна психология. Началник на Регионалното управление на образованието в Смолян. През 2017 година е съветник на министъра на образованието и науката. Втори мандат общински съветник. Семейна, с две деца. 

 

 

 
7.Денислав_Костов-икономист.jpgСедми е Денислав Костов. Роден на 21.08.1983 г. Бакалавър е от УНСС по информатика. Магистър по счетоводство. Втора магистратура - "Европейски експерт по земеделие и селски райони". Директор на ОД на Държавен фонд "Земеделие" - Смолян. Работил за кратко в отдел "Координация и административен контрол" към Област Смолян. Семеен, с две деца.

 

 


8.Иван_Кънев-.jpgОсми в листата на коалицията ГЕРБ – СДС е Иван Кънев. Роден на 28.05.1963 г. в град Белово. Има висше икономическо образование от Техническия университет в Габрово. Действащ синдик. Председател на СДС в Смолян и член на Националния съвет на СДС. Вдовец, с две деца.

 

 

 

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре