Menu
Сряда, 13 Декември 2017 12:54

Монтираха табелата с името на Величко Чолаков на Спортната зала в Смолян

Публикувана от Прочетена 1552 пъти
Монтираха табелата с името на Величко Чолаков на Спортната зала в Смолян снимка: община Смолян

Днес беше монтирана табелата с името на Величко Чолаков на Спортната зала в Смолян. По предложение на кмета Николай Мелемов в края на август  т.г. Общинския съвет единодушно прие спортното съоръжение да носи името на популярния тежкоатлет и треньор. Табелата бе изработена от фирма „Микони”, съобщиха от общината.

На 20.08.2017  цялата смолянска общественост и спортните среди на страната бяха разтърсени от внезапната преждевременна смърт  на най-изтъкнатия и заслужил спортист-тежкоатлет на Смолян и на вдигането на тежести в свръхтежка категория, световният вицешампион, олимпийският медалист, многократният републикански шампион и рекордьор, треньорът с висок собствен принос за развитието на спорта в нашия град. почетният гражданин на Смолян Величко Чолаков.

Поклон пред паметта му!

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!