Menu
Сряда, 27 Юни 2018 10:57

Над 35 км са трасетата във Велопарк Пампорово

Публикувана от Прочетена 975 пъти

Трасетата във Велопарк Пампрово са с обща дължина над 35 км, информират от "Пампорово" АД. Паркът разполага с 15 трасета с различна трудност, изпълнени с разнообразни препятствия, виражи, скокове, дървени конструкции и други съоръжения. Във Велопарк Пампорово е единственото в България специализирано трасе за дисциплината форкрос.

Паркът за планинско колоездене ще работи без почивен ден до средата на септември. Колела от различен клас могат да се намерят в байк гардероба на Велопарк Пампорово, уточняват от дружеството. Осигурени са и квалифицирани вело-водачи, които са на разположение да съпроводят по трасетата в парка всички желаещи колоездачи, предаде БТА.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!