Menu
Сряда, 06 Февруари 2019 12:01

Намериха наркотици в затвора в Смолян

Публикувана от Прочетена 1853 пъти

На 05.02.2019г. в РУ-Смолян е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за това, че около 19.40 часа на 05.02.2019г. в сградата на ЗООТ-Смолян са установени полиетиленов и хартиен свитък съдържащи бежаво прахообразно вещество с общо бруто тегло 4,57гр., реагиращо на "хероин".

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ и ОДМВР Смолян. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. В резултат на бързите действия на надзирателите и проведените оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия е установено, че евентуален извършител на деянието е 37-годишния П.Ч. от гр.Пловдив, многократно осъждан за кражби. Работата по случая продължава.

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!