Националната агенция за приходите отбелязва професионалния си празник

Националната агенция за приходите отбелязва професионалния си празник

Днес 16 ноември Националната агенция за приходите отбелязва професионалния си празник Денят на Свети Матей - първият събирач на данъци. По случай празника си, данъчните от офиса на НАП в Смолян отчитат поредна година на рекордни приходи. До 31 октомври 2022 г. в НАП Смолян са постъпили близо 168 млн. лева, което е близо с 7.7 млн. лева повече в сравнение със същия период на миналата година. За улеснение на данъкоплатците, НАП предлага 160 различни онлайн услуги, което я нарежда на водещо място в страната сред дигиталните институции.

Отличните резултати, които постига НАП, се дължат на добре свършената работа, неуморния труд, високия професионализъм, постоянни усилия и стремеж за развитие на приходната агенция в името на потребителите. Партньорският подход на Агенцията спрямо бизнеса и гражданите води до положителна промяна в поведението на данъкоплатците.

        „Пожелавам в днешния ден да си имаме доверие, да сме толерантни, да даваме признание, да вървим заедно по пътя на позиционирането на НАП, като една от най-успешните администрации в България“, каза директорът на офиса на НАП Смолян Таньо Караманолов в обръщението си към служителите на приходната агенция.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре