Menu
Сряда, 01 Ноември 2017 16:50

Нови 650 метра водопроводи в Доспат

Публикувана от Прочетена 862 пъти
Нови 650 метра водопроводи в Доспат снимка: Вестник на Община Доспат

Близо 650 метра водопроводи бяха подменени в изпълнение на Договор: „Реконструкция на водопровод от водоем в м.”Хаджиосманското” до град Доспат, община Доспат". Става въпрос за улици в ниската зона на общинския център, каза кметът на Община Доспат Елин Радев.

Строежът е изпълнен в съответствие с влязло в сила Разрешение за строеж и одобрени инвестиционни проекти. Строително-монтажните работи включват подмяна на довеждащия водопровод от стари етернитови тръби с нови полиетиленови. Бяха  рехабилитирани засегнатите от ремонта участъци.

От В и К – Доспат пък изразяват благодарност за качественото изпълнение на строежа и отчитат намаляване на загубите на питейна вода от водопреносната мрежа. 

Вестник на Община Доспат

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!