Menu
Неделя, 01 Октомври 2017 22:20

От ГЕРБ в Смолян с пълна подкрепа за Делян Добрев

Публикувана от Прочетена 1251 пъти

„Делян Добрев има пълната подкрепа на ГЕРБ – Смолян. Той е достоен млад човек, доказан експерт и обещаващ политик. Нашият вот е категоричен  - да не се приема оставката му от централното ръководството на ПП ГЕРБ“, заяви областният координатор на политическата структура в Смолян Николай Мелемов по повод оставката на Делян Добрев от всички политически позиции, които заема.

По думите му целият скандал е изкуствено скалъпен с единствената цел да бъде уронено името и престижа на Добрев и да се създаде напрежение в самата структура.

„Колегата Добрев винаги може да разчита на нашето уважение и подкрепа. Трябва да бъдем единни, особено в  трудни моменти“, подчерта и депутата от ГЕРБ д-р Дариткова Дариткова.

„Делян не трябва да се поддава на този натиск от хора, станали известни с интриги и фалшиви новини. Недопустимо е те да са му морални съдници“, допълни д-р Дариткова. 

Пресцентър ГЕРБ - Смолян

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!