Menu
Сряда, 02 Януари 2019 11:14

Откриха наркотици в затвора в Смолян

Публикувана от Прочетена 1432 пъти
На 31.12.2018 г. в РУ-Смолян е получен сигнал, че около 22.15 часа в сградата на ЗООТ гр.Смолян, местността "Герзовица" към Затвора гр.Пловдив, при извършена проверка от служители на затворническото общежитие в стая на втория етаж, са открити различни видове наркотични вещества.
 
Служителите са намерили хартиен свитък, съдържащ суха тревна маса с бруто тегло 0,10 гр., реагираща на канабис, два хартиени свитъка, съдържащи общо десет по малки хартиени свитъка със суха тревна маса с бруто тегло 2,52 грама, реагираща на "канабис" и полиетиленов свитък,
 
съдържащ прахообразно вещество, бежово на цвят с бруто тегло 0,16 грама, реагиращо на "амфетамин". Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУ- Смолян. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Намерените наркотични вещества са иззети. 
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!