Menu
Сряда, 04 Юли 2018 18:41

Отворени са 15 трасета на Велопарк Пампорово

Публикувана от Прочетена 1913 пъти
Отворени са 15 трасета на Велопарк Пампорово снимка: Пампорово АД

Отворени са 15 трасета на Велопарк Пампорово, условията за туризъм в курорта са добри, информират от "Пампорово" АД.

Лятната програма в Пампорово акцентира върху богата гама от възможности за спорт и активна почивка, информират от "Пампорово" АД. Плуване, планинско колоездене, конна езда, пешеходен туризъм до живописни местности и забележителности в Родопите, тенис, футбол, риболов, алпийски маршрути са част от летните предизвикателства за туристите в планинския курорт.

Велопарк Пампорово включва 35 км маршрути за планинско колоездене с различна степен на трудност. Три от маршрутите са специализирани състезателни трасета за спускане. Във Велопарк Памппорово е единственото в България професионално трасе за дисциплината форкрос. 

Спортният център в хотел "Перелик" ще работи през цялото лято. Центърът разполага с 25-метров закрит плувен басейн, който е най-големият в курорта. Входът за басейна е 8 лв. за ден с включен шезлонг.

В конната база в местността "Язовира" в Пампорово има манеж за начинаещи, като са обособени маршрути за по- напреднали.

Приключенската програма за туристите, предпочитащи спортна активност с повече адреналин, предвижда маршрути за напреднали във Велопарк Пампорово, алпийски занимания, разходка с лодка в пещера и др. Пейнтбол игри са заложени като вариант за компании или групи за тиймбилдинг, предаде БТА.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!