Призив

Призив

Уважаеми жители на област Смолян,

Обръщам се към вас с призив да определите посоката за развитие на България през следващите години. Да бъдете активни, да бъдете ангажирани, да се доверите на демократичния си рефлекс, когато определяте своите избраници.

Досега с всички вас градихме стабилна България и успяхме. На страната ни днес е нужна устойчивост, предвидимост и просперитет! Гарант за това е коалицията ГЕРБ-СДС.

Ние имаме амбицията да продължим инвестициите в образованието като стратегически приоритет за България - с мисъл за младите. Да работим за благосъстоянието на по-възрастните, от чиято мъдрост се нуждаем. Да бъдем в битката за по-качествен живот с хората на средна възраст, на чиито плещи е икономиката и възходът на държавата и семействата им.

Разчитам на добрата ви памет от трудностите в предишните години, които преминахме с общи усилия.

Ние не сме ви давали напразни обещания, а само които можем да изпълним, дори те да не звучат гръмко, както обещанията на нашите опоненти.

Вие ни познавате. Знаете, че имаме силата и капацитета да преведем България към изхода от кризата с Ковид-19, да преодолеем последствията от икономическата и социалната криза, възникнали вследствие на здравната.  

Сега, след толкова много изпитания, през които премина ГЕРБ в годините, сме много по-уверени и опитни. Допускахме и грешки, но се учехме от тях и укрепвахме политически.

Пред вас предстои съдбовен избор на 4-ти април и от вас зависи пътят на България.

Дали ще продължим напред със сигурни крачки, или ще поверим страната си на забулени в мистерия шоумени, да я заведат към неизвестното, или ще заложим на предвидимостта?

Дали ще завием наляво с истеричните писъци на столетницата и нейните разклонения, или ще предпочетем сигурността?

Дали ще направим обратен завой с лозунги за „заедност“ и „толерантност“, изричани от задкулисни играчи, или държим на устойчивостта?   

Доверието ви в тези избори ни е необходимо, за да надградим постигнатото, да почерпим от вашата сила в стремежа ни към по-добро  бъдеще на родината. 

Призовавам ви да гласувате с разум и мисъл за съдбата на България!

Бъдете непоколебими в избора си - №28 в бюлетината!

Д-р Даниела Дариткова, водач в листата на ГЕРБ-СДС - Смолян

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платен материал

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре