Menu
Вторник, 29 Май 2018 13:00

Рок отново ще звучи на устовска сцена

Публикувана от Прочетена 1605 пъти

Възродената преди две години рок група НИКС отново ще зарадва феновете си с концерт на сцената на устовското читалище. Почитателите на рок музиката ще имат възможността да се насладят на хитовете на Дийп пърпъл, Уайт снейк, Рейнбоу, Тото, Щурците, Диана експрес, Сигнал и др. Освен известните рок парчета ще звучат песни и от репертоара на Лили Иванова, Силвия Кацарова, Сузи Куатро, като по този начин групата ще продължи традицията на известната преди време „Устовска естрада”, ръководена от Николай Карагяуров.
Специални гост-изпълнители ще бъдат актрисата Деси Минчева, хореографката и танцьорката от ФА „Родопа” Стефка Барбудова, а също така и младежката група ИЕС.
Заповядайте на 1 юни /петък/ от 19.00 ч. в зала „Николай Карагяуров”.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!