С молебен, ГЕРБ-СДС в Смолян стартира предизборната си кампания

С молебен, ГЕРБ-СДС в Смолян стартира предизборната си кампания С молебен, ГЕРБ-СДС в Смолян стартира предизборната си кампания С молебен, ГЕРБ-СДС в Смолян стартира предизборната си кампания С молебен, ГЕРБ-СДС в Смолян стартира предизборната си кампания С молебен, ГЕРБ-СДС в Смолян стартира предизборната си кампания С молебен, ГЕРБ-СДС в Смолян стартира предизборната си кампания С молебен, ГЕРБ-СДС в Смолян стартира предизборната си кампания

С молебен, в който се включиха кандидатите за народни представители, беше открита предизборната кампания на коалиция ГЕРБ-СДС в Смолян.

Благословия за успешен ход на кампанията и здраве на българския народ отправи от олтара на храм „Св. Висарион Смоленски“, Смоленски епископ Висарион.

На църковното богослужение присъстваха областният координатор на ГЕРБ и кмет на Смолян Николай Мелемов, неговият заместник Марин Захариев, общински съветници и симпатизанти на партията.

„Тръгваме в предизборната кампания с намерение за победа, с увереност в това, което сме научили в годините, с увереност в собствените сили и възможности. Аз лично се помолих за здраве и за справяне с пандемията“, заяви водачът на листата д-р Даниела Дариткова.

„Разчитаме на избирателите, които да припознаят нас като носители на тяхното доверие и като гарант за изпълнение на програмата, която сме предложили. Тръгваме с отговорност и надежда да получим подкрепа от жителите на Смолянска област, за да реализираме, както досега, всички поети ангажименти“, заяви още тя.

Листата на ГЕРБ-СДС в Смолян е пълна – осем кандидати. По думите на д-р Дариткова, това е силният отбор, който ще отговори на очакванията за развитие в различни сфери и аспекти на обществения и политическия живот, за да реализират успешни политики в интерес на България и гражданите.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре