Menu
Вторник, 24 Юли 2018 09:10

Семинар  на тема „Инвестиционни и финансови инструменти  за финансиране на частни бизнес  проекти“ бе проведен в гр. Смолян

Публикувана от Прочетена 4085 пъти
Семинар  на тема „Инвестиционни и финансови инструменти  за финансиране на частни бизнес  проекти“ бе проведен в гр. Смолян снимки: Смолянска търговско-промишлена палата

Съветът по инвестиции към Българска търговско-промишлена палата и Смолянската търговско-промишлена палата проведоха семинар на тема: „Инвестиционни и финансови инструменти за финансиране на частни бизнес проекти“ на 20 юли 2018 г. Домакин на семинара бе община Смолян.

По време на срещата бе представен създаденият през миналата година Съвет по инвестиции към БТПП от неговият председател г-н Владимир Томов. Той обединява частни инвеститори, инвестиционни фондове, финансови институции и банки.

Представени бяха финансовите и инвестиционни продукти и възможности за финансиране на смесени предприятия, предоставяни от членовете на Съвета по инвестиции към БТПП, пред бизнеса от Смолянския регион, членове на СмТПП и нейни партньори. Фокус на семинара бяха инструменти за стартиране и развитие на бизнес, насочени към предприемачите извън възможностите по европейските фондове.

Смолянска търговско-промишлена палата

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!