Среща на проф. Кантарджиев с гражданите на Смолян

Среща на проф. Кантарджиев с гражданите на Смолян

Изтъкнатият епидемиолог и микробиолог, консултант към Столична община - проф. Тодор Кантарджиев ще бъде на посещение в областния град по покана на Регионалната здравна инспекция, в партньорство с община Смолян и Областната организация на БЧК. В рамките на визитата ще бъдат проведени две информационни срещи. Целта е хората в областта да получат по-подробна информация за ползите от ваксинацията, ефективността и безопасността на ваксините и отговори на поставени въпроси, за да могат да вземат информирано решение. За работещите в сферите на здравеопазването, образованието, представители от общинските администрации срещата ще се състои в онлайн среда.

Гражданите могат да се срещнат с проф. Кантарджиев и да поставят въпросите си този четвъртък (02.09.21 г.) от 17:30 ч. на пл. „Свобода“ (Стар център) в гр. Смолян.

По време на събитието ще се проведе и анкетиране от доброволците на Областната организация на БЧК, част от съвместно проучване на нагласите към ваксинирането срещу Covid-19. То ще продължи до края на месец септември в цялата област, а желаещите могат да попълнят анкетата онлайн на следния линк: https://forms.gle/A1UhJj9wrmaGEszR7

ПРЕСЦЕНТЪР РЗИ-СМОЛЯН

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре