Menu
Неделя, 07 Октомври 2018 06:01

Туристическият център в Пампорово обяви есенната си програма

Публикувана от Прочетена 1305 пъти

Туристическият център в Пампорово обяви есенната си програма от маршрути до забележителности в Смолянска област, информират от "Пампорово" АД.

През есенния период, когато лифтовете в курорта са спрени за техническа профилактика, центърът залага на пешеходни преходи до върхове в Родопите, екскурзии, вело и спелеоложки маршрути. 

С лодка в пещерата "Голубовица", разходки до "Каньона на водопадите", кулата "Снежанка", джип сафари до панорамните площадки "Орлово око" и "Вълчи камък", конна езда в района на Смолянските езера са включени в есенната програма.

За туристите с вкус към забавленията с повече адреналин, от Туристическия център препоръчват спускания с велосипед по трасетата за планинско колоездене в Пампорово - Мечи чал.

Есенните маршрути се допълват от забележителности в Смолян, Широка лъка, Чудните мостове и пещери в региона.

Отстъпка от 10% за зимния сезон са въведени в хотелите "Перелик" и "Орловец" за ранните резервации и записвания, уточняват от "Пампорово" АД.

източник: БТА

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!