Menu
Четвъртък, 16 Ноември 2017 06:54

Висшият пилотаж в превоза по суша се нарична извънгабаритен транспорт

Публикувана от Прочетена 1839 пъти
Висшият пилотаж в превоза по суша се нарична извънгабаритен транспорт снимка: Фламинго шипинг

Ако една фирма може да ви осигури извънгабаритен транспорт със скоростта и качеството, с която ви предоставя и останалите си услуги, значи можете да ѝ доверите превозите си. Логистиката по извършването на извънгабаритен транспорт е изключително сложна. Тя е обвързана не само с преглеждането на целия маршрут и сверяване на техническите характеристики на превозните средства и пътната инфраструктура. Документалните изисквания също са извънгабаритни и включват разрешителни от различни инстанции.
Ето защо когато имате нужда от извънгабаритен транспорт, заложете на доказан опит и професионализъм.

Във Фламинго шипинг работим в сферата на транспорта от 1996-а година. Обогатяваме постепенно нашето портфолио и сме горди с това, че сме доверени и предпочитани партньори на редица фирми. Предоставяните от нас услуги се простират от необятния морски транспорт и всички възможни дейности, свързани с него – корабно агентиране, брокераж, ремонтна дейност, митническа агенция и много други. За да можем да отговорим на всяко едно ваше запитване, свързано с извънгабаритен транспорт , сме овладели напълно и въздушния превоз. Нашите висококвалифицирани специалисти могат да организират разрешения за прелитане и кацане на „забранен за превоз по въздух“ карго товар. Актуализираме постоянно нашата база данни с рестрикции и изисквания, за да можем да осигурим максимално адекватен извънгабаритен транспорт. За разлика от други фирми в сферата, предлагаме застраховане от почти всички застрахователни компании.

Фламинго Шипинг е амбициозна компания, която предлага комплексни и завършени транспортни услуги. С нас вие можете да транспортирате вашата стока от и до всяка точка на света. Независимо дали става за извънгабаритен транспорт или обикновен групаж, за вас ще работят мотивирани, квалифицирани и гъвкави специалисти от областта на спедицията и транспорта. Независимо дали имате спешна нужда от извънгабаритен транспорт или в смятате да разчитате на него в дългосрочен план, Фламинго Шипинг ще бъде ваш доверен партньор.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!