Menu
Понеделник, 12 Юни 2017 15:50

Започнаха ремонтните дейности на ул. „Наталия” в Райково

Написана от

По този повод от днес, 12 юни,  е въведена временна организация на движение от острова на Бралото до търговски център Крис Мар

Започнаха ремонтните дейности на ул. „Наталия” в смолянския кв.Райково. Зам.-кметът инж.Мариана Цекова инспектира началото на първия етап от строителните дейности. По този повод от днес,12 юни,  е въведена временна организация на движение от острова на Бралото до търговски център Крис Мар.  Обходният маршрут за гражданите и гостите на гр. Смолян е по ул. „Родопи“ и Главна пътна комуникация.

По време на строително –ремонтните дейности ще се осигури непрекъснат достъп на автомобилите със специален режим на движение.

Отговорник за поставянето, целостта и изправността на пътната сигнализация, оказваща временната организация на движение е представител,  посочен от фирмата изпълнител – ДЗЗД„Смолян Е.К” ООД - Георги Шопов, мобилен телефон -0885-07 80-71.

Временната организация на движение  ще продължи, докато приключат строителните дейности.

Пресцентър на община Смолян


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!