Жена пострада леко при катастрофа в смолянският кв. Райково

Жена пострада леко при катастрофа в смолянският кв. Райково

На 18.01.2021г. около 14:10 часа гр.Смолян на ул. "Родопи", до подхода за сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Смолян с посока на движение от кв. Устово към бензиностанция "Лукойл" е възникнало пътно-транспортно произшествие с леко ранен участник в движението.

Лек автомобил с кърджалийска регистрация, управляван от 26-годишна от гр.Смолян, поради неспазване на дистанция, се удря в движещият се пред нея лек автомобил с пловдивска регистрация, собственост и управляван от 34-годишен от Пловдив, който в следствие от удара се удря в спрелият да извършва маневра завой на ляво лек автомобил със смолянска регистрация, собственост и управляван от 32-годишен смолянчанин.

При катастрофата леко ранена е 40-годишна пътничка в автомобила с пловдивска регистрация, която е получила контузия на главата и шията без опасност за живота.

Пострадалата е транспортирана и прегледана в МБАЛ" Д-р Братан Шукеров" АД гр.Смолян след което е освободена за домашно лечение. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре