Menu
Понеделник, 30 Април 2018 06:40

Жители на рудоземски села се оплакаха на депутати от ГЕРБ за лоша инфраструктура

Публикувана от Прочетена 3788 пъти

Днес депутатите от ГЕРБ д-р Дариткова и д-р Събев присъстваха на курбан в рудоземското село Оглед, който жителите организират всяка година. Заедно с тях беше и общинският ръководител на партийната структура Шукри Халилов, който е и общински съветник.

Народните представители разговаряха с хората от селото, които се оплакаха от лоша инфраструктура.

Д-р Дариткова заяви, че правителството и премиерът Бойко Борисов през всичките години на управление е подкрепяло финансово община Рудозем.

„Само през последните три години вашата община е получила 2 625 000 лв., отпуснати с постановления на Министерския съвет за различни инфраструктурни обекти“, посочи пред жителите депутатът.

Тя уточни, че на общината са преведени допълнителни трансфери към бюджета за облагородяване на централния градски площад в Рудозем, за реконструкция и рехабилитация на уличната мрежа, за сондаж на минерална вода, за благоустрояване на централната част на село Чепинци, за възстановяване на подпорна стена и др.

„Правителството винаги е подкрепяло развитието на Рудозем и всички общини от Смолянска област, като не веднъж е показвало, че не дели общините според това от коя партия е кметът“, посочи д-р Дариткова.  Тя е категорична, че решаването на важните за Рудозем и селата проблеми са приоритет за правителството и това се доказва с многократната финансова подкрепа, която се оказва на региона.

Пресцентър ГЕРБ - Смолян

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!