Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Понеделник, 05 Октомври 2015

„Европа директно” Смолян организира „Европейска година на развитието”

Публикувана от
град Смолян
град Смолян снимка: Смолян днес
град Смолян град Смолян снимка: Смолян днес
Европейски информационен център „Европа директно”  Смолян организира информационно събитие за широката общественост под надслов „Европейска година на развитието”, което ще се проведе на 5 октомври 2015 г. от 16:30 до 19:30 ч. пред РДТ „Николай Хайтов” гр. Смолян.
2015 година е обявена за Европейска година на развитието и информацията, която ще получат смолянчани ще бъде фокусирана върху мерките, които се предприемат от Европейските институции в подпомагане справянето с бедността в световен мащаб и ролята на ЕС като глобален актьор при разрешаване на кризи и в борбата за човешки права. Ще бъдат раздадени информационни материали и направени консултации за политиките на ЕС и механизмите за влияние на активното гражданство върху тях,  възможностите за инвестиции и създаването на работни места, справянето с младежката безработица, създаването на единен енергиен и паричен съюз, европейските програми за финансиране и много други.
Очакваме специални гости на нашето събитие да бъдат и младите хора на града, за които ще има интересни и забавни информационни материали.

Източник: „Европа Директно” Смолян
 
Прочетена 1874 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!