Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Вторник, 07 Януари 2014 06:46

100 милиона евро ще има за България

100 милиона евро ще има за България
   
„Инициатива за младежта" на ЕС, която лидерите  на 27-те страни членки приеха, е в размер на 8 млрд. долара за борба срещу младежката безработица. Тази "Инициатива за младежта" засяга регионите с най-голяма безработица сред младите (над 25%, в България е 28.3%). През 2014 г. основните бенефициенти  се очаква да бъдат Испания, Гърция, Италия и Франция. България ще получи близо 100 млн. евро в следващите няколко години. Младежката гаранция заработи в страните членки от 1 януари 2014 г. 
 
Пресцентър "Европа Директно" - Смолян

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!