Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Вторник, 07 Януари 2014

100 милиона евро ще има за България

Публикувана от
100 милиона евро ще има за България
   
„Инициатива за младежта" на ЕС, която лидерите  на 27-те страни членки приеха, е в размер на 8 млрд. долара за борба срещу младежката безработица. Тази "Инициатива за младежта" засяга регионите с най-голяма безработица сред младите (над 25%, в България е 28.3%). През 2014 г. основните бенефициенти  се очаква да бъдат Испания, Гърция, Италия и Франция. България ще получи близо 100 млн. евро в следващите няколко години. Младежката гаранция заработи в страните членки от 1 януари 2014 г. 
 
Пресцентър "Европа Директно" - Смолян
Прочетена 2799 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!