Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Вторник, 30 Септември 2014

„Европа директно” - Смолян организира информационно събитие под надслов „Бъдещето в Европа”

Публикувана от
Европейски информационен център „Европа директно”  Смолян организира информационно събитие за широката общественост под надслов „Бъдещето в Европа”, което ще се проведе на 1 октомври 2014 г. от 15 до 19 ч. на площад „Свобода” в гр. Смолян.
2014 година отново е обявена за Европейска година на гражданите и информацията, която ще получат смолянчани обхваща всички аспекти от политиките и дейността на институциите на ЕС, правата на гражданите, Стратегията за икономическо развитие „Европа 2020”, настоящи и минали проекти, съфинансирани от ЕС и реализирани в региона.
 Целта е да бъдат провокирани гражданите на Смолян да отправят своите въпроси и предложения към европейските институции и споделят виждането си за бъдещето в Европа.
Прочетена 2210 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!