Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.

„Европа Директно“ ви кани…

„Европа Директно“  ви кани…
Европейски информационен център “Европа Директно” – Смолян, кани гражданите и гостите на Смолян на две прояви по повод Деня на Европа – 9 май. В навечерието на празника – 8 май от 10 до 13 часа на Пешеходна зона „Стар център”, пред Дома на техниката /бивш „Детмаг”/ центърът организира Акция на открито ”Този път ще гласувам!”. Посетителите ще намерят актуална информация за европейските институции и политики, начините за активно гражданско влияние в ЕС и ще се запознаят с подробности около предстоящите на 26 май избори за Европейски парламент. Има изненада за най-активните зрители – томбола за специалната награда на „Европа Директно” - Смолян!
 
На 9 май от 10,30 часа в РДТ „Николай Хайтов” ще се проведе Фестивал на чуждите езици „Младите хора за един по-смислен, толерантен и духовен свят”. Шест поредни години събитието се осъществява в партньорство между Езикова гимназия „Иван Вазов” в Смолян и „Европа Директно”- Смолян, и се е превърнал в разпознаваема обща инициатива. Фестивалът на чуждите езици е култов за учениците в езиковата гимназия и чакан деветомайски празник за смолянчани. Целта е да се покаже езиковото многообразие, култура на обединена Европа и приносът на съвременните млади хора в България за познаването и обогатяването им.
 
Заповядайте и на двете събития! Ще бъде интересно и полезно!

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.

нагоре

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!