Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Четвъртък, 04 Февруари 2016

Представяне на Инвестиционния план за Европа, 19 февруари 2016г., Пловдив

Публикувана от
Представяне на Инвестиционния план за Европа, 19 февруари 2016г., Пловдив
   
Представителството на Европейската комисия в България организира на 19 февруари 2016г. в гр. Пловдив събитие, посветено на Инвестиционния план за Европа. Конференцията ще постави началото на мащабна информационна кампания, насочена към популяризирането на Инвестиционния план и условията за кандидатстване.
 Участие в конференцията ще вземат представители на Европейската инвестиционна банка, на Главна Дирекция "Икономически и финансови въпроси" на ЕК, Европейския инвестиционен фонд и др. Събитието е насочено към представители на бизнеса, финансови, търговски и банкови организации от страната.
Къде: Пловдив, Новотел "Пловдив", ул. Златю Бояджиев 2, зала Пловдив 2
Кога: 09:00 до 13:00 ч., 19 февруари 2016
Регистрация за участие: http://ec.europa.eu/bulgaria/events_bg
 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!