Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Четвъртък, 18 Юли 2013 16:04

ПРЕДСТОЯЩО ПОСЕЩЕНИЕ НА ЗАМЕСТНИК-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ВИВИАН РЕДИНГ У НАС

ПРЕДСТОЯЩО ПОСЕЩЕНИЕ НА ЗАМЕСТНИК-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ВИВИАН РЕДИНГ У НАС
На 22-23 юли 2013 г. заместник-председателят на  Европейската комисия Вивиан Рединг ще бъде на посещение в България. В рамките на визитата тя ще се срещне с президента на Република България Росен Плевнелиев, както и с вицепремиера и министър на правосъдието Зинаида Златанова.
На 23 юли (вторник) Вивиан Рединг ще участва в публичния Граждански диалог, който е част от дебатите с европейските граждани, които заместник-председателят Рединг и други комисари на Европейската комисия, заедно с национални и местни политици, провеждат в цяла Европа през 2013 г. – Европейската година на гражданите. Мненията на гражданите ще улеснят Комисията при изготвянето на плановете за бъдещи реформи на ЕС и предстоящи промени на договорите, както и при бъдещи законодателни инициативи. Една от основните цели на диалозите е и подготовката на изборите за Европейски парламент през 2014 година.
Гражданският диалог в София ще започне от 10:00 до 11:45 ч. на 23 юли 2013 г. в Централния военен клуб, бул. ''Цар Освободител'' 7 в София.  Желаещите да участват в събитието може да се регистрират на следния адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. като изпратят име и фамилия, организация / университет, допълнителни координати за връзка (по желание) и предварителни въпроси към заместник-председателя Рединг (по желание).

Предаването online на живо на събитието  можете да  гледате тук:

http://webcast.ec.europa.eu/eutv/portal/citizendialogue-sofia_230713

Повече за Гражданските диалози: http://ec.europa.eu/debate-future-europe/citizens-dialogues/index_en.htm

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!