Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Четвъртък, 17 Октомври 2013

Да мислим за бъдещия Европейски парламент

Публикувана от
Европейският информационен център „Европа Директно” в Смолян обяви конкурс за оригинално послание, което да вдъхнови българите да гласуваме за Европейски парламент през май 2014 г. С това центърът иска да даде възможност най-добрите идеи за послание да бъдат изразени и след това популяризирани. Те трябва да  показват красноречиво и с чувство за хумор защо ние, българските граждани, трябва да сме активни в избора на  следващия Европейски парламент. Освен текстово, посланието може да бъде изразено чрез всички визуални средства, звукозаписи, мултимедийни похвати и средства на изкуството.
Наградените творби ще бъдат размножени и разпространени в цяла България в периода преди самите избори за Европейски парламент чрез 15-те информационни центъра „Европа Директно”, за което участниците трябва да подпишат декларация за право на използване.
В  конкурса могат да участват всички български граждани, включително деца и младежи, с творческо мислене и добро чувство за хумор. Посланията и/или творбите следва да имат етикет с името и възрастта на автора, залепен на гърба или приложени в отделен файл, придружаващ творбите, изпратени по електронен път. Не трябва да се забравят адрес, мейл или телефон за връзка!
Срокът за подаване на посланията и творбите е най-късно до 15.12.2013 г., в офиса на Европейски информационен център „Европа Директно” в гр.Смолян, на адрес: бул. „България” N:14. За допълнителна информация – тел. 0301/81433, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Критериите за оценка ще бъдат:
. Оригиналност на идеята;
. Яснота на посланието;
. Съответствие с темата и фокуса – Европейски избори 2014;
. Добавена стойност и възможност за практическо използване на продукта по време на кампанията за насърчаване на изборната активност.
Оценяването ще се извърши от петчленно жури, съставено от експерти и представители на инициаторите.
 
Наградите са впечатляващи:
Първо  място – ваучер „Уикенд пакет за двама” на стойност 300 лева в избрана дестинация от България;
Второ  място – ваучер на стойност 200 лева от верига магазини Технополис;
Трето  място – ваучер на стойност 100 лева от верига книжарници Хеликон.

Ще бъдат раздадени и поощрителни награди на други добре представили се участници.
Прочетена 2766 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!