Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Четвъртък, 27 Юни 2013

„Европа Директно” награди 6 мини-проекта

Публикувана от
Конкурсът за мини-проекти, обявен от Европейския информационен център „Европа Директно”  в Смолян на тема „2013 - Европейска година на гражданите”, стимулира голям брой участници да покажат интересни и иновативни проекти. Поради високото качество на представените проекти екипът на „Европа Директно” в  Смолян реши да даде 6, вместо обявените първоначално 4 награди. Победители станаха идейните проекти на: Младежки православен център „Чисти сърца”, Клуб „Приятели на Регионален исторически музей „Стою Шишков”, Младежко студио „ОКО” при ГПЧЕ „Иван Вазов”, ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ и  ОУ „Иван Вазов - Смолян.
При определяне на победителите журито се ръководеше от степента на съответствие и правилното интерпретиране на поставената тема, доброто и пълно представяне на етапите по реализацията на проекта, проявеното творчество и иновация, полезност за участниците и възможност за мултиплициране на дейностите.
Екипът на „Европа Директно” изразява радостта си да бъде партньор при реализацията на мини-проектите и се надява, че ефектът от тях ще бъде  в повишаване на активността на българското гражданско общество и чувството му за европейска принадлежност!

 Пресцентър на „Европа Директно” в Смолян
 
 
Прочетена 3109 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!