Menu

Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Четвъртък, 22 Август 2013 22:48

Обявена е "Европейска награда за най-добро интернет съдържание за деца"

Публикувана от Прочетена 2616 пъти
Обявена е "Европейска награда за най-добро интернет съдържание за деца" снимка: "Европа Директно" - Смолян
Идеята на този конкурс е да се обърне внимание на достъпното качествено съдържание за деца на възраст от 4 до 12 години и насърчава създаването на ново съдържание, което да предложи на младите хора възможности за учене, игра, откривателска и изследователска дейност.
Националните победители от всяка от участващите страни, членка на Европейския съюз, ще бъдат обявени през есента. Печелившите разработки ще се състезават в Европейската награда за най-добро интернет съдържание за деца и победителите ще бъдат обявени в Деня за безопасен интернет - 11 февруари 2014.
Европейските победители ще бъдат поканени на Европейска церемония по награждаването в Брюксел на 11 февруари 2014. Националните награди ще бъдат предоставени от организацията, провеждаща националното състезание и следователно могат да са различни за различните страни.
Повече информация може да намерите на интернет страницата на състезанието:http://www.bestcontentaward.eu/home

Пресцентър на "Европа Директно" - Смолян
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!