Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Вторник, 04 Февруари 2014

Шефът на Представителството на ЕК у в нас направи проверка на ”Европа Директно” в Смолян и остана доволен

Публикувана от
"> Шефът на Представителството на ЕК у в нас направи проверка на ”Европа Директно” в Смолян и остана доволен
  снимка: "Европа Директно"
Шефът на Представителството на ЕК у в нас направи проверка на ”Европа Директно” в Смолян и остана доволен снимка: "Европа Директно"
Ръководителят на Представителството на Европейската комисия у нас Огнян Златев бе на посещение в Европейския информационен център „Европа Директно” в Смолян, за да се запознае на място с работата на тази структура. Той замести през миналата година в Представителството Зинаида Златанова, сега вицепремиер. Огнян Златев има повече от 20 години професионален опит в комуникациите, управлението на неправителствени организации и медии. Бил е консултант за международни институции, като ЮНЕСКО, Световната банка, Би Би Си и др.

В Смолян той провери как работи Европейският информационен център „Европа Директно” с ръководител Надежда Митева и остана доволен. Сподели, че Представителството на Европейската комисия у нас има идея през тази година да разкрие подобен център „Европа Директно” и в Кърджали, което е не само във връзка с предстоящите избори за Европейски парламент, а и за  разширяване информираността на гражданите и влиянието на ЕС у нас. Той отправи към екипа в Смолян молба за съдействие на Кърджали, имайки предвид, че „Европа Директно” в Смолян има добре завоювани позиции сред гражданите и институциите в цялата област.

По повод изборите през май  за евродепутати Европейският информационен център „Европа Директно” в Смолян има своя програма, която включва и „късметчета” под формата на печатни послания. Първото късметче изтегли ръководителят на Представителството на Европейската комисия у нас Огнян Златев, в което пише: „Няма човек, който да не е в състояние да постигне повече от това, което си мисли, че може.”

 
Пресцентър на „Европа Директно” - Смолян
Прочетена 2904 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!