Menu

Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Петък, 15 Септември 2017 17:45

Десетки граждани се включиха в информационната кампания „Европа на резултатите“

Публикувана от Прочетена 1342 пъти
Десетки граждани се включиха в информационната кампания „Европа на резултатите“ снимка: Областен информационен център - Смолян

На 15.09.2017 г. /петък/, на пл. „Свобода“ в гр. Смолян, Европейски информационен център „Европа директно”- Смолян, в партньорство с Областен информационен център – Смолян, проведоха информационна кампания на открито под надслов „Европа на резултатите”.
Целта на кампанията бе да запознае широката общественост с действията и функциите на европейските институции, насочени към постигане на конкретни резултати в различни области като: заетост, растеж и инвестиции, миграция и др., както и с актуалните възможности за европейско финансиране.
По време на Кампанията десетки жители на Смолян получиха информационни материали, научиха повече за своите права като граждани на Европейския съюз, механизмите за влияние на активното гражданско общество, както и за дейността на двата информационни центъра.
Партньори на събитието също така бяха Община Смолян и Регионална библиотека „Николай Вранчев” - Смолян.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!