Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Понеделник, 20 Май 2013

Европа Директно в Смолян припомня правата на гражданите с изложба

Публикувана от
Европа Директно в Смолян припомня правата на гражданите с изложба
  снимка: Смолян днес!
Европа Директно в Смолян припомня правата на гражданите с изложба снимка: Смолян днес!
Европа Директно Смолян откри пътуваща изложба, наречена  "Да работим в полза на бъдещето като отговорни граждани на ЕС”. Поводът е европейската година на гражданите – 2013г., обявена от Европейската комисия.
„Целта на изложбата е да „припомни”  европейските ни граждански права, които са неразделна част от нашите правата като граждани на България”, каза Надежда Митева – ръководител на Европа Директно Смолян.
Според нея това е важно, за да могат повече граждани са се възползват от тях. „Колкото повече хората знаят своите права, толкова по-силни са общността, икономиката  и гражданско общество, както в  ЕС, така и в страната ни”, каза още Митева.
Организатори са Европейската комисия, Алиансът от неправителствени организации по повод на Европейската година на гражданите 2013, Европейският институт и мрежата от информационни центрове "Европа Директно" в България.
Изложбата е ситуирана пред офиса на Европейския информационен център в Смолян и ще остане до 25 май. Всеки, който желае да я разгледа и да разбере повече за правата си като гражданин на България и на ЕС, може да я посети.
 
Прочетена 3151 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!