Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Понеделник, 13 Юли 2015

Европейски информационен център „Европа Директно” Смолян обявява журналистически конкурс за авторски материали на европейска тематика

Публикувана от
Европейски информационен център „Европа Директно” Смолян обявява журналистически конкурс за авторски материали на европейска тематика
  снимка: „Европа Директно“ Смолян
Европейски информационен център „Европа Директно” Смолян обявява журналистически конкурс за авторски материали на европейска тематика снимка: „Европа Директно“ Смолян
На 30 юли 2015 г. изтича срокът на журналистическия конкурс за авторски материали на европейска тематика, обявен от "Европа Директно" Смолян.
Припомняме регламента и наградите на конкурса.
Очакваме с нетърпение вашите европейски публикации!
 
Целта на конкурса е да провокира професионални местни журналисти, студенти, ученици или непрофесионалисти, занимаващи се с журналистика от региона да създадат европейски новини и материали, които съответстват най-точно на нуждите на местната аудитория от европейска информация, отговарят на наболели местни проблеми, показват гражданско становище по политиките на ЕС, отразяват инициативи по случай Европейската година за развитие и популяризиращи европейските ценности.
Желаещите да участват в конкурса трябва да изпратят копие/снимка/запис/линк на публикувания си или излъчен в някоя местна медия материал и да заявят участие на електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. в периода 01 февруари – 30 юли 2015 година.
Препоръчително е материалите да бъдат изпращани своевременно след публикуването/излъчването им.
Критериите за оценка са:
•    Активност на участника, изразена чрез брой публикации свързани с тематичните области на конкурса;
•    Съответствие с целта и темите на конкурса;

    Първа награда: ваучер за уикенд на стойност 300 лева;
    Втора награда: електронен четец за книги;
    Поощрителни награди: ваучери за книги от местна книжарница.
    
За допълнителна информация:
„Европа Директно” Смолян
Бул.”България”14
Тел:0301/81433
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Прочетена 2190 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!