Пътят на един програмист от Смолян до Силициевата долина и обратно

Пътят на един програмист от Смолян до Силициевата долина и обратно
01.JPG
Сдружение „Нови хоризонти” Смолян се включва в инициативата Meet-and-code, която цели да популяризира програмирането сред младите хора.

В рамките на първото събитие от инициативата Back-to-school as a Programmer, младежи от Смолян ще се срещнат с успешно реализирал се в професията техен съгражданин и ще му зададат въпроси за живота, професията и предизвикателствата пред един програмист.

Васил Люнчев е завършил ГПЧЕ „Иван Вазов“ Смолян през 2008 година, а по-късно Факултета по математика и информатика на Софийския университет, работи като програмист в компании като SoundCloud и Leanplum, преподава „Програмиране 101“ в Софийския университет.

Срещата ще се проведе на 05 октомври от 16 часа в х-л „Кипарис алфа” под надслов „Какво прави един програмист? Пътят на един програмист от Смолян до Силициевата долина и обратно”.
 
Настоящият проект се осъществява благодарение на подкрепата на Фондация „Работилница за граждански инициативи”, SAP и TechSoup, в рамките на инициативата „Запознайте се и програмирайте“
 
002.JPG
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре