Покана:  Уебинар на тема „Бъдещето на Европа през погледа на младите“ ще се проведе на 30 септември

Покана:  Уебинар на тема „Бъдещето на Европа през погледа на младите“ ще се проведе на 30 септември

Бюрото на Европейския парламент в България има удоволствието да ви покани на уебинар на тема „Бъдещето на Европа през погледа на младите“, който ще се проведе на 30 септември 2021 г., четвъртък, от 10.00 до 11.00 ч. в платформата Zoom .

Целта на събитието ще бъде да запознае участниците с Конференцията за бъдещето на Европа и да ги насърчи да вземат активно участие в нея, като споделят своите виждания и предложения за бъдещото развитие на Европейския съюз.

В уебинара ще се включат тримата български евродепутати, избрани да представляват Европейския парламент в Конференцията: Ева Майдел (ЕНП), Илхан Кючюк (Обнови Европа) и Ангел Джамбазки (ЕКР). Те ще представят основните теми от Конференцията, по които работят в работните ѝ групи. След това участниците в събитието ще имат възможност да задават въпроси към евродепутатите и да споделят своите идеи за това в каква Европа биха искали да живеят. Основните разисквани теми ще са в следните области:

1.            Образование, култура, младеж и спорт

2.            Изменение на климата и околната среда

3.            Цифрова трансформация

Модератор на събитието ще бъде Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България.

Събитието ще се проведе на български език и ще бъде излъчвано на живо на Фейсбук страницата на Бюрото на ЕП в България. Осигурен е и жестов превод за хората с увреден слух. 

За участие в уебинара в Zoom трябва да се регистрирате до 29 септември 2021 г. на http://ttimv.eu/q2FP.

Изпращайте въпросите си към участниците предварително в slido с хаштаг # BG 21. Очакваме Ви!

Бюро на Европейския парламент в България

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре