Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Четвъртък, 09 Октомври 2014

Граждански форум „Ще направят ли обновените европейски институции ЕС по-силен?“ се организира в София

Публикувана от
Граждански форум „Ще направят ли обновените европейски институции ЕС по-силен?“ се организира  в София
   
Изслушванията на кандидатите за еврокомисари показват амбицията на Европейския парламент да играе водеща роля в дебата за бъдещето на европейската интеграция, като наложи високи стандарти при формирането и провеждането на ефективни европейски политики в интерес на европейските граждани. В тази връзка, Съюзът на европейските федералисти и Европейското младежко движение, в партньорство с Информационното бюро на Европейския парламент в България, организират граждански форум на тема „Ще направят ли обновените европейски институции ЕС по-силен?”, който ще се проведе в Дома на Европа на ул. „Г. С. Раковски” 124 от 10 до 12 часа на 13 октомври (понеделник) 2014 г.

 Форумът има за цел да предостави на заинтересуваните и критично мислещи граждани възможност за открита дискусия с български евродепутати от основните политически сили по актуални европейски въпроси, касаещи бъдещето на ЕС и на младите европейци. Фокусът на дискусията ще бъде върху необходимостта от  преодоляване на демократичния дефицит на ЕС и приближаването му към гражданите и най-вече към младите хора, по-тесен икономически, фискален и политически съюз или повече изключения от общите правила и ролята на ЕС на глобалната сцена.

 Да споделят своето виждане по темата са поканени български евродепутати от най-големите фракции в ЕП: Томислав Дончев, Ева Паунова, Светослав Малинов и Илияна Йотова. Панелистите ще имат един час за презентации и един час ще бъде отделен за дискусия.

 Информационно бюро на Европейския парламент в България


 
Прочетена 2065 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!