Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Четвъртък, 05 Февруари 2015

Конкурс за популяризиране на европейските ценности

Публикувана от
Европейският информационен център „Европа Директно” в Смолян
Европейският информационен център „Европа Директно” в Смолян снимка: Смолян днес!
Европейският информационен център „Европа Директно” в Смолян Европейският информационен център „Европа Директно” в Смолян снимка: Смолян днес!
Европейски информационен център „Европа Директно”в Смолян обявява журналистически конкурс за авторски материали на европейска тематика по повод обявената 2015 г. за Европейска година за развитие.
Целта на конкурса е да провокира професионални местни журналисти, студенти, ученици или непрофесионалисти, занимаващи се с журналистика от региона да създадат европейски новини и материали, които съответстват най-точно на нуждите на местната аудитория от европейска информация, отговарят на наболели местни проблеми, показват гражданско становище по политиките на ЕС, отразяват инициативи по случай Европейската година за развитие и популяризиращи европейските ценности.
Желаещите да участват в конкурса трябва да изпратят копие/снимка/запис/линк на публикувания си или излъчен в някоя местна медия материал и да заявят участие на електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. в периода 01 февруари – 30 юли 2015 година.
Препоръчително е материалите да бъдат изпращани своевременно след публикуването/излъчването им.
Критериите за оценка са:
·         Активност на участника, изразена чрез брой публикации, свързани с тематичните области на конкурса.
·         Съответствие с целта и темите на конкурса.
 
           Първа награда: ваучер за уикенд на стойност 300 лева;
            Втора награда: електронен четец за книги;
            Поощрителни награди: ваучери за книги от местна книжарница.
  
За допълнителна информация:
„Европа Директно” Смолян
Бул.”България”14
Тел:0301/81433
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


 
Прочетена 2212 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!