Menu

Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Сряда, 02 Август 2017 18:18

Покана за набиране на предложения за грантово съфинансиране на събития

Публикувана от Прочетена 1561 пъти
Главна дирекция „Комуникация“ на Европейския парламент обяви покана за набиране на предложения за грантове за съфинансиране на събития, насочени към:
–    насърчаване и умножаване на по-доброто разбиране на идентичността, ролята и политическия характер на ЕП;
–    информиране на широката публика за активното участие на ЕП в области, които имат значение за гражданите на ЕС;
–    разпространяване на информация и насърчаване на диалога относно дейностите на ЕП.
Крайният срок за кандидатстване е 15 септември 2017 г., като проектите трябва да се осъществят в периода 15 декември 2017 г. – 30 юни 2018 г.
„Събития“ означава всички видове събития, онлайн или офлайн (за предпочитане с уеб компонент), с непартиен характер като семинари, конференции, дебати, дискусионни форуми, изложби, конкурси, културни или спортни дейности, насочени към осигуряване на комуникационна платформа на гражданите и/или активиране на мрежи от мултипликатори /лица или организации, които разпространяват информация/ послания към широката публика, във връзка с предстоящите избори за Европейски парламент през 2019 г. Не се изисква предварително одобрено партньорство, за да се кандидатства за финансиране в категорията за събития.
Съфинансирането на проекти от страна на ЕП ще бъде ограничено до максимум 60% от общия бюджет на проекта.
Въпроси относно кандидатстването могат да бъдат изпращани на електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
Поканата и формулярите за кандидатстване, които трябва да бъдат попълнени, както и всички свързани с тях документи, могат да бъдат намерени на следния адрес: http://www.europarl.europa.eu/contracts-and-grants/en/20150201PVL00100/Grants.
 
Информационно бюро на Европейския парламент за България
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!