Menu
Петък, 24 Април 2009 18:56

Скумрия във фолио със зеленчуци

Публикувана от
skumriqfolioНеобходими продукти: Необходими са ви по една по-дребна или половинка едра скумрия на човек, кромид лук  - по една средна глава за порция, домати, сол, олио, подправки по желание - черен пипер, меродия или друга по ваш вкус. Пригответе си и фолио за завиване.
 

Начин на приготвяне: Отрежете парче фолио с големина около средна тавичка. Върху него в средата капнете малко олио,  сложете осолените парчетата риба за една порция, върху тях наредете лука, нарязан на шайби, поръсете с доматите или доматено пюре, поръсете подправките и пак малко олио. Загърнете хубаво рибата така че да се получи правоъгълен пакет. Така направете и с останалите порции. Загрейте скарата и наредете пликовете. Печете до готовност, като от време на време обръщате пликовете. Можете да ги приготвите и във силно загрята фурна.
 

 


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!