Вижте София отвисоко на PARK(ing) Day пред Дома на Европа

Вижте София отвисоко на PARK(ing) Day пред Дома на Европа
На 18 септември (петък) в рамките на глобалната инициатива PARK(ing) Day пред Дома на Европа временно ще можете да намерите един нов тип „(увеселителен) парк“. Събитието на ул. „Георги С. Раковски“ № 124 се организира от Информационното бюро на Европейския парламент, Представителството на Европейската комисия и Информационния център на ЕС и ще продължи от 10 до 17 ч.

Благодарение на специално инсталирана за случая платформа, която ще издига гостите пред Дома на Европа на ул. „Г. С. Раковски“ № 124 в София на 10 метра над земята, те ще могат да видят заобикалящото ги улично пространство от един нов и различен ъгъл. Успоредно с това забавляващите се в този импровизиран „(увеселителен) парк“ ще могат да научат повече за европейските институции, а и да отдъхнат на специалната #европейка.

Желаещите да посетят „парка“ могат да дойдат със своите велосипеди и да паркират на спирка ЕВРОПА, открита по случай Деня на Европа тази година. Преобразеният паркинг ще бъде едновременно място за почивка и за обмяна на идеи по важни теми от европейския дневен ред.

Информационно бюро на Европейския парламент в България
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре