Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Вторник, 15 Септември 2015

Вижте София отвисоко на PARK(ing) Day пред Дома на Европа

Публикувана от
Вижте София отвисоко на PARK(ing) Day пред Дома на Европа
  снимка: Информационно бюро на ЕП
Вижте София отвисоко на PARK(ing) Day пред Дома на Европа снимка: Информационно бюро на ЕП
На 18 септември (петък) в рамките на глобалната инициатива PARK(ing) Day пред Дома на Европа временно ще можете да намерите един нов тип „(увеселителен) парк“. Събитието на ул. „Георги С. Раковски“ № 124 се организира от Информационното бюро на Европейския парламент, Представителството на Европейската комисия и Информационния център на ЕС и ще продължи от 10 до 17 ч.

Благодарение на специално инсталирана за случая платформа, която ще издига гостите пред Дома на Европа на ул. „Г. С. Раковски“ № 124 в София на 10 метра над земята, те ще могат да видят заобикалящото ги улично пространство от един нов и различен ъгъл. Успоредно с това забавляващите се в този импровизиран „(увеселителен) парк“ ще могат да научат повече за европейските институции, а и да отдъхнат на специалната #европейка.

Желаещите да посетят „парка“ могат да дойдат със своите велосипеди и да паркират на спирка ЕВРОПА, открита по случай Деня на Европа тази година. Преобразеният паркинг ще бъде едновременно място за почивка и за обмяна на идеи по важни теми от европейския дневен ред.

Информационно бюро на Европейския парламент в България

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!