Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.

Българските евродепутати ще се представят на 28 юли в Дома на Европа в София

Българските евродепутати ще се представят на 28 юли в Дома на Европа в София
Информационното бюро на ЕП в България организира представяне на българските членове на Европейския парламент пред българските граждани и пред медиите в Дома на Европа в София на ул. „Георги С. Раковски“ 124. Събитието ще бъде предавано на живо в интернет.

По време на срещата /от 11,00 ч. до 12,00 ч./ всеки ръководител на българска делегация в политическите групи на ЕП (или посочен от него член на същата делегация) ще представи своите колеги и приоритетите за следващите пет години в рамките на 7 минути, а след това ще бъде оставено време за отговори на въпроси от страна на медиите и гражданите към всички присъстващи депутати.

Това събитие ще бъде първото официално представяне на избраните през май български членове на Европейския парламент пред граждани и медии след официалното им встъпване в длъжност, което се състоя на учредителната сесия на новоизбрания Европейски парламент в началото на юли.

Пресцентър на "Европа Директно" в Смолян по съобщенние на Информационно бюро на Европейския парламент в България

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.

нагоре

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!